TITOKBAN MENT FÉRJHEZ: Scarlett Johansson "fillérekért" árulja a csodalakását! - Fotók

A legnagyobb titokban fogadott örök hűséget a szerelmének a magyarok kedvenc színésznője, rögtön meg is hirdette álomotthonát, amitől kevesen válnának meg. Pláne ilyen jutányos áron.

Két év együttjárás után tavaly májusban jegyezte el Scarlett Johanssont szerelme, Colin Jost. A pár akkor meg is erősítette a hírt. A színésznő korábban Ryan Reynolds-nak és az újságíró Romain Dauriac-nak is kimondta már a boldogító igent, így ő már harmadszor ment férjhez néhány hete. Bizony, mert az esküvőt azóta meg is tartották - a pár egy titkos esküvőn fogadott örök hűséget egymásnak, és ezen a napon is másokon segítettek. Az esküvőjük hírét ugyanis egy szervezet honlapján tették közzé, amely az éhező és elszigetelten élő idősek támogatásáért jött létre.

Második férjétől 2017 szeptemberében vált el Johansson, Josttal való kapcsolatát pedig 2017 novemberében vállalta fel a nyilvánosság előtt. Már nem is az esküvő ténye lepi meg a világot, hanem az, hogy a színésznő eladásra kínálja manhattan-i lakását. Az elmúlt években számtalanszor csodájára járt a világ, igaz, csak két hálószoba és egy nappali, valamint két fürdő van benne, és alig 120 négyzetméter, a róla készült képeket nézve azonban az az ember érzése, egy egész életet élne le itt. Ráadásul alig 680 millióért kínálja a leendő vevőknek. 

Íme a boldog pár, és a színésznő nem mindennapi "legénylakása"! 

Ezt látnod kell! Te le tudnád élni itt az életed?

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra