Nagy Grófo lélegeztetőgépre került - ő is elkapta a koronavírust!

Kis Grófo állapota sokat javult az elmúlt napokban, a koronavírus azonban elérte az egész családját.

Bő egy hete került kórházba Kis Grófo, köhögés, magas láz és szédülés gyötörte. Bent azonban kiderült, nagyobb a baj, mint gondolta. "Tudtam, hogy koronavírusos vagyok, egy pár napja lett pozitív a tesztem." – kezdte a Bors megkeresésére akkor. "Hirtelen lettem rosszul. Az egyik pillanatban még semmi bajom nem volt, a másikban magasra szökött a lázam, szédülni kezdtem, köhögni, alig kaptam levegőt."

Most kiderült, Grófo családjában többen is megfertőződtek.

A Blikk híre szerint kórházba került Nagy Grófo is - erről Kis Grófo öccse mesélt a lapnak. "Hála az égnek, már édesapánk is jobban van, szerencsére nem volt semmilyen alapbetegsége, ezért élte túl a vírust, ha nem is könnyen. Pár napja lekerült a lélegeztetőgépről, nemsokára haza is engedhetik. A bátyámnak, bár iszonyatosan meggyötörte a betegség, nem volt szüksége ilyen drasztikus beavatkozásra" – árulta el a Blikknek Kozák István, Gyémi.

"Előbb édesapánk lett rosszul, mentővel vitték kórházba, nem sokkal később lett beteg a testvérem, aki ugyanabban a kórházban lábadozott, ahol édesapánk" – mondta.

Címlapfotó: Instagram/kisgrofoofficial

24 óra