PÁRCSERE: nem akárkire cserélte Zendayat a 23 éves szívtipró! - Fotók

Zendayat rendszeresen a legstílusosabb és legszebb világsztárok közt emlegetik, a jelek szerint ennek a 23 éves srácnak nem volt elég. Újabb nagy hal akadt a horgára.

Magyarországon Indul a risza! címmel 2011. januárjában mutatták be először a Disney Channel saját gyártású családi, gyereksorozatát, amelynek a főszereplői egy csapásra lettek világsztárok. Zendaya is, aki ma már nőként is a legszebbek közt van nyilvántartva, és ahol ő megjelenik, nem sokan rúgnak labdába mellette a vörös szőnyegen. Férfiak milliói temették az arcukat a tenyerükbe alig egy éve, amikor kiderült, a gyönyörű, fiatal sztár szívét egy 23 éves rabolta el.

Most meg mindenki értetelenül nézi: van, aki Zendayát is képes lecserélni!

Ausztráliában született, két éve szerepelt először filmben, majd felfigyelt rá a Netflix és tinifilmek ünneplet sztárja lett. Hihetetlen, hogy alig két év alatt, alig 23 évesen fiatal lányok tízmilliói vannak oda érte, nem is véletlenül. 196 centiméter magas, barna mandula szemei nyugalmat és szeretet árasztanak, ropogós teste megbabonázza a nőket, így nem is tudta sokáig titkolni sem ő, sem Zendaya, hogy bizony, jóval több van köztük annál, mint hogy egy sorozatban szerepelnek. Pláne, hogy a szerepeik szerint nincsenek is jóban.

Úgy tűnik, ennek a fiatal sármőrnek azonban Zendaya sem elég - nem akárkire cserélte le!

Íme az ügyeletes szívtipró - nem akárkire cserélte Zendayat!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra