AGGASZTÓ: ezt a 29 éves nőt jegyezte el a démonokkal küzdő Matthew Perry! - Fotók

Matthew Perry mélyrepülése hónapok óta téma a világon, most vele együtt kellene örülnünk, de sokan inkább aggódnak.

Matthew Perry idén töltötte be az 51-et, az utóbbi években azonban csak aggasztó hírek érkeztek róla. A Jóbarátok sztárja számos elvonokúrán van túl, sajnos egyik sem volt sikeres. Az utóbbi hónapokban többször is megdöbbentő képeket készítettek róla, ami alapján a rajongók nem csak érte, azért is aggódnak, vajon visszatérhet-e majd a filmvászonra. A Jóbarátok készítői ugyanis néhány hónapja nagy bejelentést tettek: visszatérnek!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés,

Alig néhány hónapja robbant a hír, a színész eladásra kínálta az otthonát, amit a saját ötlete és tervei alapján építettek. Ráadásul 35 helyett már 27 millió dollárért is odaadná, azaz 2 és fél milliárdról is lemondana, csak vigyék el. A pletykák szerint a színész bevételei jelentősen csökkentek, a hirdetők kerülik, forgatni jelen állapotában valószínűleg képtelen. De valamiért nagyon kell neki a pénz, és a jelek szeirnt most akad még valaki, aki ráteheti majd egy részére a kezét. Matthew Perry álomférfinek ma már nem mondható, mégis akad egy alig 29 éves nő, aki botrányai ellenére is kitart mellette.

Matthew pedig ismét szintet lépett, ami a mélyreülést illeti - megkérte a nő kezét! A rajongók szerint ezzel ráért volna a gyógyulása után...

Egy élő roncs lett Matthew Perry - esküvőre készül! Íme a menyasszony!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra