LÁTTAD? Eltűnt a srác, aki Britney Spears-szé operáltatta magát! Így néz ki ma!

Beugratós: felismered?

Egyetlen fájdalma volt az életben, rossz testben született. Közel 30 milliót költött, hogy mindezen változtasson, az eredmény nem 100 %-os. Vajon ezért tűnt el?

Nem volt könnyű helyzetben Bryan, amikor felismerte, a teste valójában nem is az övé. Mert, ha például Dwayne Johnson-ban ismert volna magára, lehet, hogy beérhette volna egy életre szoló kondibérlettel, és heti két szolizással, így azonban már előre fel lehetett mérni, ez a kaland jóval többe fog majd kerülni. Nos, ahogy teltek az évek, Bryan egyre biztosabb lett benne, ő csak és kizárólag Britney Spears bőrében képes elviselni ezt az egészet, amit mi életnek nevezünk.

via GIPHY

Bryan Ray a tettek mezejére lépett: dolgozott, spórolt, kapirgált, és három évvel ezelőtt leltár is készült az eddigiekről. Akkor arra az eredményre jutott, hogy összesen 80 ezer dollárt, azaz körülbelül 25 millió forintot költött arra, hogy "hazataláljon". Az azóta eltelt években már szinte csak finomítani kellett a végeredményt, ami újabb néhány millióba fájhatott csak, de Bryan egy internetes programnak köszönhetően is bebizonyította, gyakorlatilag elkészült. 99,9 %-os a hasonlóság - osztotta meg büszkén néhány éve, most azonban még a rajongói is aggódnak érte.

Fél éve nyoma veszett a majdnem Britney-nek, se egy poszt, se egy like! Szólj, ha belebotlasz valahol!

Íme Bryan nagy átalakulása képekben és az utolsó kép! Szólj, ha látod!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra