AMERICAN MUSIC AWARDS: Billie Eilish felsült, J-Lo fellépése ellopta a showt! - Fotók

Kiosztották az American Music Awards idei díjait, hárman is 3-3 díjjal térhettek haza. De ki emlékszik erre J-Lo fellépése után?

A hétvégén már 48. alkalommal osztották ki az American Music Awardsot, az idei gála a koronavírus-járványnak köszönhetően rendhagyó módon zajlott. A vörös szőnyegen idén csak nagyon kevesen tehették tiszteletüket, a színpadon viszont annál több látványosság várt a nézőkre, köszönhetően pedig a világhálónak, mindenki szemtanúja lehetett a díjátadó minden egyes mozzanatának. És bár Lady Gaga és Dua Lipa ezúttal csak 1-1 díjat vihetett haza, akadtak hárman is, akik holtversenyben 3-3 díjjal zártak az élen.

De kit érdekel ez, amikor az 51 éves Jennifer Lopez olyan showt nyomott, hogy hetekig erről beszél majd a világ?!

via GIPHY

Az idei gála háziasszonya Taraji P. Henson volt, és ezúttal is a közönség dönthetett arról, kik vihetik majd haza az elismeréseket. Ez 2006 óta van így, ezért a díj nem csak a rajongóknak, az előadóknak is nagyon fontos. Nem véletlen, hogy a járvány ellenére idén is szép számmal jelentek meg a színpadon a szakma legnagyobbjai, közülük ráadásul sokan nem is tértek haza üres kézzel. Egy valaki van talán, aki némiképp csalódott lehet: Billie Eilish. A színpadon ott volt, a díjazottak közt idén nem.

Mint ahogy Jennifer Lopez sem, igaz, az ő ruhája és előadása Maluma-val mindent lesööpört!

 
Íme az AMA idei nyertesei és J-Lo nem mindennapi showja!

Címlapfotó: Instagram/amas

24 óra