MEGRÁZÓ: Édesanyja nélkül temették el a TV2 17 éves felfedezettjét! - Fotók

Alig két hete szenvedett autóbalesetet Budapest belvárosában a 17 éves fiú, az életét már nem tudták megmenteni. A Kismenők felfedezettjétől végső búcsút vettek, édesanyja nem lehetett ott.  

A TWN is megírta, 2020. november 1-én 5 óra 51 perc körül egy személygépkocsi a Károly körúton villanyoszlopnak ütközött. A kocsi sofőrje egy alig 17 éves fiú volt: Attilát a TV2 Kismenők című műsorából ismerte az ország. Kiderült, jogosítványa sem volt. "A balesetet szenvedő jármű rendkívül rossz műszaki állapotban volt. A gumik tükörsimák voltak, emiatt a nyálkás úton nagy sebességgel haladó kocsi megcsúszott és irányíthatatlanná vált" - mondta korábban egy informátor. A fiú édesanyja börtönben ül, apja súlyos beteg, a családot nemrég kilakoltatták

A Bors most interjút készített az anyával, aki ott sem lehetett fia temetésén.

„Reggelente és esténként gyógyszereket kell szednem, mert többféle betegség is gyötör. Napi kétszer nyugtatót is kapok. A tragédia napján is hozták nekem a pirulákat, de a tisztnőn azonnal láttam, hogy valami baj van. Mondta is, hogy mondaniuk kell valamit, majd az alezredes úrnak adta át a szót. Tőle tudtam meg, hogy Attila nincs többé, de akkor még nem voltam hajlandó ezt felfogni. Azt mondogattam magamnak, hogy a halott fiú egyszerűen nem lehet az én fiam. Később a TV2-n megláttam, hogy a Kismenők című műsorból idéznek, abban a pillanatban oszlott el minden kétségem" - nyilatkozta a napilapnak az édesanya. 

Azt is felidézte, alig két héttel korábban látta utoljára a fiát, nem is akárhogy!

Október 15. - ekkor látta utoljára fiát az édesanya...

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra