FOTÓK: 400 milliót költött, hogy Kim Kardashianra hasonlítson! Szerinted sikerült?

A fiatal lány az internetezők szerint süketel. Mert bár autogrammért is megállítják úton-útfélen, szeirntük képtelenség, hogy ez a természet műve.

Nem ez az első eset, hogy a reality-k és közösségi oldalak királynőjének egy hasonmását mutatjuk be. Alig egy éve egy brazil lányt mutattunk be, aki addig 150 millió forintnak mgfelelő dollárt költött arra, hogy a 40 éves Ki Kardashian hasonmása legyen. A 26 éves nőnek négy bordáját is ki kellett venni, az eredmény azonban az emberek többsége szerint így is kérdéses, ő ugyanis a közösségi oldalaira főként olyan képeket tesz fel, amin az arcát filterek tucatjai takarják látszólag.

De máris itt az újabb versenyző. A Londonban élő Chaly jó ideje köti az ebet a karóhoz, hogy bizony ő sosem járt plasztikai sebésznél, az, hogy ennyire hasonlít a világhírű realitysztárra, a génjeinek köszönhető. Ugyanakkor azt nem titkolja, hogy százmilliókat költ arra, hogy Kim Kardashian megjelenését és ruhatárát lemásolja, így nem csoda, ha rendszeresen megállítják az utcán, hogy autogrammot kérjenek tőle, vagy egy közös szelfit.

Íme a brit Kim Kardashian - döbbenetes a hasonlóság, de vajon tényleg a géneknek köszönhetően?

Chalyt gyakran összekeverik az igazi Kimmel, százmilliókat kell költenie erre!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra