Óriási fordulat: férjhez ment és babát vár Hódi Pamela - Fotók

Egy éve már, hogy Hódi Pamela kezét megkérte Tóth Bence, most váratlanul világgá kürtölték boldogságukat: jön a baba és összeházasodtak.

Alig egy éve a közösségi oldalaikon kürtölték világgá, Tóth Bence megkérte Hódi Pamela kezét. Néhány nappal később a sztáranyuka a titkos lánykérés minden egyes részletét felfedte, a Youtube-csatornáján nem mindennapi videót osztott meg a meghitt pillanatról. A nagy napot vágatlanul csodálhattuk meg akkor, és az is jól látszott, hogy Pamelának bekötött szemmel kellett lesétálni a partra, ahol Bence egy gyertyákból és rózsákból kirakott szív közepén kérte meg szerelme kezét.

Azóta a rajongók türelmesen várták a hírt az esküvőről, most váratlanul ez is megérkezett!

Pamela és Bence kapcsolatát alaposan megtépázta a járvány, tavasszal egy időre szakítottak is. "Kellett egy kis idő, hogy lenyugodjunk, majd rájöjjünk, így nem jó: egymással akarunk lenni" – mesélte a hot! magazinnak Pamela, és azt is hozzátette: ebben az időszakban Bence mindent megtett, hogy visszahódítsa őt. "Éreztem, hogy hiányzik, és nagyon szeretnék vele lenni" – folytatta Pamela, a békülés után azonban felgyorsultak az események.

Most derült ki, Pamelának nem csak a koronavírus-, a terhességi tesztje is pozitív lett. A szerelmesek pedig titokban össze is házasodtak!

Íme az első esküvői képek és a a baba érkezésének részletei!

Címlapfotó: Instagram

24 óra