Hajasbaba: megszületett Gryllus Dorkáék kisfia - Fotó

Másodszor is anya lett a gyönyörű színésznő - Áron egy igazi hajasbaba.

Májusban derült ki, 47 évesen ismét anya lesz Gryllus Dorka. A színésznő és kedvese, Simon Kornél a Story magazinnak mesélt először a baba érkezéséről és akkor meg is mutatták már a színésznő szépen kerekedő kismama pocakját. „43 évesen még azt hittem, talán lehetek kétgyermekes édesanya, 45 évesen viszont már úgy éreztem, itt az ideje elengedni a dolgot. Épp ezért most, 47 évesen alig fogtam fel, hogy mégis csak megadatik nekünk." - mondta akkor a lapnak.

Alig két hete derült ki, a sztárpár nemrég össze is házasodott, meglepték vele a világot, igaz, Simon Kronél korábban már elárulta egy interjúban, a baba érkezése előtt tervezik az esküvőt. Most ismét van okuk az örömre: Áron megérkezett!

"Megtörtént a csoda, megérkezett közénk. #wundergeschehen Köszönjük a rengeteg szeretetet es pozitîv energiát amit küldtetek..Végtelenül boldogok vagyunk.Örök hála dr Siklós Pálnak es a Róber kórház minden dolgozojának a sok segitségért, szeretetért,amit kaptunk ezekben az ôrült idôkben.Az élet egy csoda! Köszönöm Istenem!" - írta az első közös képükhöz a színésznő a közösségi oldalán!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dorka Gryllus (@dorkagryllus) által megosztott bejegyzés,

Sok boldogságot, egészséget nekik!

Címlapfotó: Instagram/dorkagryllus

24 óra