Kiderült, mennyire bünteti meg a TV2 Curtist!

Nem jelent meg vasárnap a Sztárban sztárelődöntőjén, a TV2 közleményben tudatta, jogi útra tereli a dolgot. Mára kiderült, mélyen a zsebébe kell nyúlnia Curtisnek.

Miután az újpesti rapper vasárnap este egész egyszerűen eltűnt, a TV2-nek a Sztárban sztárélő műsora alatt kellett kitalálnia, hogyan ttölti majd ki a műsordiőt, és hogyan folytatják majd a versenyt egy fordulóval a döntő előtt. Természetesen Curtis számára ért véget a megmérettetés, aki másnap egy bejegyzésben azzal magyarázta a történteket, apja elvesztését évek óta nem dolgozta fel, képtelen lett volna aznap, Mindenszentekkor szórakoztatni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

"Azzal, hogy nem jelent meg az elődöntőben cserbenhagyta a rajongóit, a Sztárban Sztár nézőit és stábját. A TV2 döntése értelmében így versenyzőként nem vehet részt a vasárnapi döntőben, és szerződésszegése miatt a cég megteszi a megfelelő jogi lépéseket." - írta közleményében szerdán a csatorna, a Bors pedig mára azt is kiderítette, mekkora összegről lehet szó. A lap információi szerint a rapper szerződésében 6 millió forint körüli kötbér szerepel. Ez az az összeg, amit behajthatnak rajta.

Curtis vasárnap színpadra állhat, de a csatorna arra kéri, kérjen bocsánatot a történtek miatt. 

Címlapkép: Instagram/curtis4ker

24 óra