KÖZLEMÉNY: a TV2 jogi lépéseket tesz Curtis eltűnése miatt!

A Sztárban sztár döntője kapcsán adott ki közleményt a TV2, amelyből azonban az is kiderül, Curtis ellen jogi lépéseket tesznek.

"November 8-án rendhagyó sztárduettekkel, különleges extra produkciókkal és rengeteg izgalommal jön a Sztárban Sztár döntője, ahol kiderül, hogy a tizenegy hetes küzdelem és megannyi felejthetetlen átalakulás után, 2020-ban végül Tóth Andi, Szabó Ádám vagy Vastag Csaba nyeri majd el a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet" - így kezdődik a csatorna közleménye, ameyből egyébként az is kiderül, sztárduetteket is láthat majd a közönség. Tóth Andi Dér Heniként Kasza Tibi oldalán, míg Vastag Csaba Dolly mellett Fenyő Miklósként bizonyíthat majd, Szabó Ádám pedig Pápai Jocit formálja meg egy Tóth Gabival közös dalban.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

A közlmeény utolsó bekezdésében azonban Curtis kapcsán kért szót a csatorna. Emlékezetes, a rapper vasárnap eltűnt, így nem ment el az élő show-ra. Most úgy tűnik, vannak következményei az esetnek. "Az utóbbi napokban nagy visszahangot váltott ki Curtis kizárása a versenyből. Azzal, hogy nem jelent meg az elődöntőben cserbenhagyta a rajongóit, a Sztárban Sztár nézőit és stábját.

A TV2 döntése értelmében így versenyzőként nem vehet részt a vasárnapi döntőben, és szerződésszegése miatt a cég megteszi a megfelelő jogi lépéseket.

Az tagadhatatlan, hogy Curtis is sokat tett a Sztárban Sztár hetedik évadának sikeréért, a nézők szerették, ezt az is bizonyítja, hogy a tíz adás applikációs szavazási statisztikája alapján ő érte el a legjobb eredményt az egyik produkciójával (94,18%). A csatorna azonban lehetőséget biztosít számára, ha bocsánatot kér a nézőktől a színpadon, hogy a többi kiesett versenyzővel közösen előadjon egy produkciót. Ezzel kárpótolhatja a cserbenhagyott és csalódott rajongóit. Természetesen ezért díjazásban nem részesül." - írják.

Címlapkép: TV2.hu

24 óra