SZÍVSZORÍTÓ: előkerültek az utolsó képek Sean Connery-ről!

Az egész világot megrázta a hír tegnap, kilencven éves korában meghalt Sean Connery világhírű skót színész. Felesége most megosztotta utolsó képeit és megszólalt a legenda haláláról is.

A skót származású színész a Dr. No című filmmel csinálta meg a karrierjét, amelyet hat James Bond film követett még. Ezt követően visszavonhatatlanul lett világsztár, bezsebelte az Oscar-díjat, a Golden Globe-ot és a BAFTA-t is. A 90-es évektől pedig Hollywood is elhalmozta szerepekkel, így egy igen sikeres életpályát hagyott maga mögött. Élhetett volna akárhol, az ő szíve azonban mégis Európához, azon belül is a francia riviérához húzott. Nyolc éve vonult vissza, azóta boldog nyugdíjaséveit töltötte.

Halála után a felesége megosztotta az utolsó képet róla!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anne Ecobichon (@ecobichonanne) által megosztott bejegyzés,

Sean Connery sokat betegeskedett az eémúlt években - többek között erről is beszélt most az elhunyt világsztár felesége. A Bahamákon töltötték az utolsó éveiket együtt, a színész az utóbbi időszakban már kommunikálni sem tudott - súlyos demenciában szenvedett. A 91 éves Micheline Roquebrune arról is beszélt most, hogyan hunyt el a színész. "Már nem volt élet ez neki. Beszélni sem tudott az elmúlt időkben. De álmában hunyt el, békében. Végig mellette voltam és úgy ment el, ahogyan szeretett volna" - mondta.

Micheline megosztotta az utolsó képet is szerelméről!

Utolsó képei megrázták a világot! Nyugodjon békében!

Nyugodjon békében!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra