KÍNOS: Kim Kardashian szülinapi fotóján ciki dolgot szúrt ki a világ!

A világ talán leghíresebb és legsikeresebb híressége betöltötte a 40-et! A szülinapi fotózás egyik fotója kellemetlen helyzetbe hozta az egyik testvérét.

Huszonévesen még "csak" Paris Hilton barátnőjeként volt alkalma tündökölni, a szállodalánc-örökös szőke cicababa élete azonban elérhetetlen volt a számára. A jelek szerint viszont jó helyen kapirgált, hiszen 27 évesen, ha a világ nem is, de Amerika egy életre megjegyezte Kim Kardashian nevét. Csak úgy, mint korábban Paris Hiltonnak, egy privát szexvideója került elő, amiért pert indított és 5 millió dollárt nyert. Egy csapásra lett híres és gazdag ő maga is - vajon véletlen? Ugyanebben az évben ráadásul bemutatták a családja életét bemutató reality első évadát.

A 40. szülinapja meg épp olyan, mint az élete: egy apró baki miatt a cmlapokon landolt!

via GIPHY

Épp egy hete töltötte be a negyvenet Kim Kardashian, a családi buit természetesen csak a hétvégén tartották meg. Az ünnepségről elő is kerültek már a képek, így kiderült, kik ünnepelhettek vele, milyen ruhákban jelentek meg a Kardashian lányok és az is, milyen és mekkora tortája volt az ünnepeltnek. És sajnos kiderült még valami, ami a leginkább nem is neki, hanem az egyik tetsvérének kellemetlen. A szülinapi fotózásukon ugyanis történt egy apró baki...

Kardashian osztotta meg a képet, és nem hajlandó letörölni!

Kellemetlen helyzetbe hozta a tesóját - megjöttek a bulifotók!

Címlapkép: Instagram/KimKardashian

24 óra