Egy év után árulta el gyermek nevét a magyarok kedvenc színésznője!

Titokban tartotta, hogy babát vár, a pici érkezéséről is csak utólag értesült a világ: Anne Hathaway egy évvel fia születése után árulta el a nevét.

A neveletlen hercegnőként, Macskanőként és Oscar-díjasként egyaránt ismert Anne Hathaway 2012-ben kötötte össze az életét szerelmével, Adam Shulmannal, akivel 2016 márciusában született meg első kisfiuk, Jonathan Rosebanks Shulman. A színésznő tavaly nyáron jelentette be, hogy második gyermekét hordja szíve alatt, az év végén pedig kiderült, a pici az év végén érkezett meg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anne Jacqueline Hathaway (@annehathawayitaly) által megosztott bejegyzés,

A 37 éves Anne azóta sem sokat árult el a gyermekéről, a magánéletét ugyanis hosszú ideje távoltartja a nyilvánosságtól. Most azonban a "Live with Kelly and Ryan" című tévéshowban nyilatkozott, és a piciről is elárut néhány dolgot. "Most van egy gyönyörű, majdnem 11 hónapos kisfiam, de akkor voltam terhes, amikor a "Boszorkányok"-t forgattuk. Kvázi ő is ott volt velem akkor." - mondta, és arra is utalt, a kosztümtervezőknek komoly munkát adott a kismama pocakja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anne Hathaway (@annehathaway) által megosztott bejegyzés,

Amikor pedig azt a kérdést tették fel neki, idősebb gyermeke, Jonathan hogyan fogadta a kistesót, mindenki meglepetésére a pici nevét is elárulta. "Időközben Jack már sokat nőtt, bírkózni is tudnak Jonathan-nal és ez egy új fejezet a kettejük kapcsolatában, ami nagyon édes" - magyarázta a gyönyörű színésznő.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra