Így nézett ki Kim Kardashian a plasztikai műtétek előtt! - Fotók

A világ talán leghíresebb és legsikeresebb híressége betöltötte a 40-et! Ha számot vet az életéről, ma kijelentheti: a plasztika, a valóságshow és a közösségi oldalak csodákra lehetnek képesek.

Huszonévesen még "csak" Paris Hilton barátnőjeként volt alkalma tündökölni, a szállodalánc örökös szőke cicababa élete azonban elérhetetlen volt a számára. A jelek szerint viszont jó helyen kapirgált, hiszen 27 évesen, ha a világ nem is, de Amerika egy életre megjegyezte Kim Kardashian nevét. Csak úgy, mint korábban Paris Hiltonnak, egy privát szexvideója került elő, amiért pert indított és 5 millió dollárt nyert. Egy csapásra lett híres és gazdag - vajon véletlen? Ugyanebben az évben ráadásul bemutatták a családja életét bemutató reality elős évadát.

via GIPHY

A Keeping Up with the Kardashians című reality hatalmas siker lett, máig 19 évad került belőle adásba. És ahogy lettek egyre híresebbek a Kardashian és Jenner lányok, úgy lettek egyre népszerűbek a közösségi oldalakon is, ennek köszönhetően pedig pedig minden felgyorsult: a rajongók és a dollármilliók is ömlöttek be az ablakon. Márpedig bulvársztorikban sosem volt hiány az életükben: Kim 2013. június 3-án vált el Kris Humphries, kosárlabdázótól, 12 nappal később pedig Kanye Westtől született gyermeke. A rapperrel azóta házasok, és már négy közös gyermekük van.

Az, hogy mennyit változott Kim az elmúlt években, az most átszik csak igazán, ezen a kerek ünnepen! Dollármilliókat hagyhatott plasztikai sebészeknél...

40 éves az élő szexszimbólum - nagyon megváltozott az évek során!

Címlapkép: Instagram/KimKardashian

24 óra