MÚMIAFEJ: darabjaira hullik Kylie Jenner apjának arca! - Fotók

Legutóbb a Feketék fehéren film főszereplőihez hasonlították, most úgy tűnik, már annak is örülhetne, ha tényleg úgy nézne ki. 

Utoljára február végén kapta fe a világ Kylie és Kendall Jenner édesapjának megjelenésére: akkor a Vanity Fair: Hollywood Calling kiállítást nyitották meg, ahol ötven sztárfotós több mint 130 képét lehet látni ideig-óráig. A koronavírus-járvány ugyanis ezt a kiállítást is jegelte egy időre, a Jenner-lányok édesapját a jelek szerint azonban nem. Akkor a Feketék fehéren című film képzeletbeli ikerpárjához hasonlították őt, most pedig az is kiderült, a helyzet azóta sokkal rosszabb.

Darabjaira hullik a plasztikafüggő sztárapuka arca!

via GIPHY

Szinte hihetetlen, a Jenner-lányok édesapja egy hét múlva már a 71-et tölti. William Bruce Jenner néven született, és sportolóként lett sikeres. Olyannyira, hogy atlétaként olimpiai aranyat is nyert. Élete során háromszor nősült, utolsó felesége Kris Jenner volt. 2015-ben váltak el az útjaik és a férfi pedig akkor már nyíltan vállalta, ő valójában nő. A nemátalakító műtétek meg is kezdődtek rajta, azóta pedig Caitlyn Jennerként éi az életét.

Most ismét meglepő képek kerültek elő róla a karantén után: az arca mintha darabjaira hullana szét!

Sztársportolóból Hollywood-i díva - csak épp a sok botox győzi le!

Címlapfotó: Instagram/caitlynjenner

24 óra