Karanténkilók: bikiniben tornázott a beach-en Britney Spears, leleplezték! - Fotók

Már szinte nap sem telik el úgy, hogy Britney Spearsről ne jelenne meg újabb hír a bulvármédiában, ma egy paparazzi fotósorozata lepi meg a világot.

Vissza fogja egyszer kapni a jogot, hogy a saját életéről dönthessen? - ez a kérdés hónapok óta foglalkoztatja a világot Britney Spears kapcsán. A 2000-es évek legnagyobb popcsillaga bírósághoz fordult, hogy a hivatalosan kijelölt gyámja, az édesapja mellé még valakit nevezzenek ki erre a posztra. Legutóbb épp az ügyvédje szólta el magát a tárgyaláson, amikor azt állította, az énekesnő mentálisan egy kómában fekvő beteghez hasonlítható. 

Most a Britneyről készült paparazzi képek szolgáltatnak témát!

Miután tavaly tavasszal kijött a pszichiátriáról, ahol egy újabb összeomlása miatt kezelték, Britney a párjával indult el nyaralni. A lesifotósok akkor is a nyomában jártak, a róla készült képek pedig alaposan felbőszítették az énekesnőt. Legalább 10-15 kilót szedett fel a kórházban, hiába próbálta magát a közösségi oldalán rendszeresen úgy ábrázolni, mintha kirobbanó formában lenne. A helyzet most hasonló: Britney kimenőt kapott, a szerelmével strandolt egyet Malibun, ahonnan képet és videót is megosztott...

De nem csak ő! Egy paparazzi képei megmutatták a valóságot!

Britney képei kontra paparazzi képek! Megint ki fog akadni?

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-Instagram/britneyspears

24 óra