Emlékszel még Huncutkára? Kétgyermekes anyuka - Fotók

Rá se ismernél

A Huncutka című filmen generációk nőttek fel, a ksilányt alakító színésznő pedig fényes karriert futott be. Csak épp nem színészként.

Szinte nincs év, hogy ne láthatnánk a tévében Huncutka szívszorító történetét, nem csoda, hiszen nem mindennapi történet az övék. A kislány és édesapja hajléktalanként tengetik a mindennapjaikat és a mindennapi megélhetésükért bűnöznek. Majd jön a nagy terv: az édesapa meglátja a lehetőséget, hogy lánya a legnagyobb anyagi biztonságban nőhessen fel. Hogy hogyan? Ezt azok kedvéért most nem áruljuk el, akik még ezek után nézik majd meg a filmet. Egy biztos, az 1991-ben forgatott film főszerepe világhírnevet hozott a hajfürtjeinek köszönhetően is különleges Alisan-nek.

Huncutka ma édesanya, és nem színésznőként csinált szép karriert!

Huncutka a filmet követpen is keresett színésznő lett, felnőttként pedig számos musicalben is megmutathatta magát. Ennek apropóján adott ki egy zenei albumot 2009-ben és énekesnőként kezdte építeni a karrierjét. A nagy áttörtést a 2016-os esztendő hozta meg a számára: elindult a The Voice nevű tehetségkutatóban, ahol Christina Aguilera be is válogatta a csapatába. Alisan Porter pedig olyan teljesítményt nyújtott a műsorban, hogy végül meg is nyerte azt!

Amire azonban legalább ennyire büszke lehet: ma is gyönyörű nő, csak úgy, mint a gyermekei, a "kis Huncutkák"!

Íme Huncutka ma: rá se ismersz majd!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra