Elhagyta az egyházat a lelkésznő, hogy aktmodell legyen - nem szégyellős! Fotók

Megvilágosodás

Nikole lelkészként dolgozott, amíg ki nem találta, aktmodell lesz.

Egy volt lelkész története kavarja fel a világot a közösségi oldalakon. A háromgyermekes édesanya, Nikole Mitchell azért hagyta ott a lelkészi munkáját, hogy vetkőzéssel és felnőttfilmbe illő videókkal képekkel keresse a kenyerét az OnlyFans nevű oldalon. "Már, amikor kicsi voltam is aktmodell szerettem volna lenni. De megtérítettek és úgy gondoltam, hogy a vágyaim és a testem bűnös és rossz." - mondta a nő a New York Post-nak. Saját elmondása szerint egy konzervatív családban nőtt fel és annak ellenére, hogy lelkész lett, így is ő maradt a "fekete bárány" a családjában. "Azt tanították nekem, hogy a nők jók vezetőnek, a konyhában a helyük és a gyereknevelésre alkalmasak csak." - mondta.

via GIPHY

Aztán 2016-ban Nikole megnézett egy színházi darabot, ami ráébresztette, hogy mindkét nemhez vonzódik. De ezt el kellett hallgatnia, hiszen az egyháza hitvallásával ellentétes. Egy évig bírta így, majd váratlanul hátat fordított nekik. "Egész egyszerűen nem mentem többet." - mondta, és azt is elárulta, azt követően feltöltött egy videót a netre, amelyben elárulta féltve őrzött titkát. Ezt köbetően kapott ajánlatokat, többek között egy aktfotózásra, és elmondása szerint soha nem érezte magát olyan szabadnak.

"Mindenkinek joga van kiélni magát. Azt tenni, ami jól esik neki" - mondja Nikole, akit máris százezren követnek a pikáns képei miatt!

Merész lelkész - Nikole nem szégyelli, amit Isten adott neki!

Címlapfotó: Instagram/mitchellnikole

24 óra