Bombázó lett a 60 éves Van-Damme lánya - Bianca is ünnepel! - Fotók

Dupla szülinap

Jean-Claude Camille François Van Varenberg - ez a név bizony keveseknek cseng ismerősen, de ha azt mondjuk Van Damme, már mindenki tudja, kiről van szó. 60 lett. A lánya meg 30.

A belga harcművészből egy csapásra lett világsztár, mára már legenda. A kis Van Damme tízévesen kezdett el harcművészettel foglalkozni, amikor apja beíratta egy karate-tanfolyamra. Feketeöves lett, majd ő lett Mr. Belgium. Majd egy edzőtermet nyitott, amivel havonta 15 ezer dollárt is megkeresett a 80-as években, dúsgazdag lett. De mindent maga mögött hagyott, miután megkapta első komolyabb filmszerepét. A többi pedig már történelem. 

Hihetetlen, Van Damme október 18-án már a hatvanat tölti!

via GIPHY

Ötször nősült, jelenleg a második feleségével él, akit kétszer is elvett. Tőle született két gyermeke is, fia, a 33 éves Kristopher, és lánya, aki október 17-én tölti be a 30-at. Érdekes, Bianca bevallása szerint szülei akarata ellenére utálta a küzdősportokat, azt tervezte, gyorskorcslyázóként jut majd ki az olimpiára. De egy sérülés megakadályozta ebben. Apja aztán felkarolta őt és több filmjében is szerepet kapott, de már nem csak színésznőként, producerként is dolgoznak együtt. 

Bianca képeitől azonban biztos dbsz egy hátast, gyönyörű, de harcias amazon! Tiszta apja!

Dupla szülinap: az apa 60, a lánya 30! Biankáért odavannak a pasik!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra