Gyász! Elhunyt a James Bond film szexi címlaplánya!

Elhunyt Margaret Nolan, a Golfinger című Bond film egykori sztárja.

A brit színésznő, akit a hatvanas években a Goldfinger című Bond-film aranytestű címlaplányaként, valamint az Egy nehéz nap éjszakája című Beatles-film és a Folytassa-sorozat sztárjaként ismert meg a világ, 76 éves korában hunyt el. Nolan október 5-én bekövetkezett halálának hírét a hétvégén fia, Oscar Deeks erősítette meg a Variety.com hollywoodi hírportálnak - írja az Origo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cars of 007 (@carsof007) által megosztott bejegyzés,

Nolan modellként kezdte pályafutását. 1964-ben a Goldfinger című Bond-filmben Dink, a 007-es masszőre szerepében tűnt fel, és még abban az évben láthatta a közönség a Beatles Egy nehéz nap éjszakája című filmjében is. Bár a Goldfinger-ben csak kis szerepet játszott, feledhetetlen volt, mivel aranyszínűre festett teste megjelent a főcímben, a film plakátjain, a lemezeken és könyveken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Folklore américain ? (@debilotheque) által megosztott bejegyzés,

A Bond-film után hívták meg a Playboy magazinbaA nyolcvanas évek közepén felhagyott a filmezéssel, és csak 2011-ben láthatta ismét a közönség a The Power of Three című vígjátékban. Közben Spanyolországba költözött, és fotózással foglalkozott. Fotómontázsait Londonban is kiállították - írja a lap.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra