Ciki tetkóval égeti magát a szörnnyé plasztikázott sztármodell! - Fotók

Néhány hónapja kilakoltatták, a plasztikai műtétek miatt hullik szét az arca, nyáron a lábait törte és kiderült, foga sincs. Most ráadásul gyerekes hibát vétett.

Katie Price, vagy ahogyan sokan ismerik, Jordan évek óta a paparazzik egyik legfőbb céltáblája. A brit kebelcsoda élete egy kész valósásgshow, nem csoda, hogy ő maga is Youtube-csatornát indított, hátha pénzt is keres majd vele. A Playboy egyori címlaplánya jó ideje keresi az igaz szerelmet, és bár most épp van valakije, nehéz megjósolni, meddig tart majd. Katie ugyanis valamiért vonzza a bajt.

És a jelek szerint sosem nő be a feje lágya, amit most is bebizonyított!

via GIPHY

Katie még mindig csak 42 éves, de úgy jár plasztikáztatni, mint mások fodrászhoz. Így egy-egy rosszabb napján olyan képek is készülnek róla, amelyeken jól látható, talán csak a jó Isten tartja egyben az arcát. Alig két hónapja azonban ő is cserben hagyta, hiszen törökországi nyaralásán mindkét lábát eltörte. Már az is felmerült, el is vesztheti őket. Pedig ez volt az első közös nyaralás új szerelmével, akivel néhány hónapja vannak együtt...

De látszólag ő is elég balfék lehet: olyan dolgot tettek együtt, amit az emberek általában meg is szoktak bánni!

Röhej, hogy mikre képes némi nézettségért - meg fogja bánni!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra