Radics Gigi megmutatta kislányát, Bella Szófiát - Fotó

Szenzációs hírre ébredt az ország, néhány napja megszületett Radics Gigi kislánya. Az énekesnő sem tudott sokáig várni, megérkezett az első családi fotó.

Mintha tegnap lett volna: Radics Gigi bejelentette, hogy szerelmes, majd azt is, hogy jön a baba. Azóta alig több mint fél év telt csak el, és a Megasztár nyertese máris édesanyának mondhatja magát. Gigi és szerelme, Áron a Story magazint be is engedte a szülőszobára és már meg is jelentek az első képek kislányukról, Bella Szófiáról. "A csöppség 2750 grammal és 53 centiméterrel jött világra császármetszéssel. A baba és az édesanyja is jól van, egészséges, pedig egy váratlan fejlemény alaposan ráijesztett a családra szombat este…" - írta meg a hetilap. 

Gigi sem sokáig bírta ki, hogy megossza örömét - közösségi oldalára megható képet posztolt!

 

"Megérkezett hozzànk a gyönyörűséges angyalkánk. Köszönöm Istenem,amiért átélhetjük ezt a mérhetetlen boldogságot.... Nincs ennél szebb és jobb dolog az életben. Köszönöm Dubecz Dániel doktornak, aki elképesztő profizmusával segített a kislányom születésében, köszönöm az összes szülésznőnek az ápolónőknek és mindenkinek,aki ott volt akkor este, amikor megpillanthattuk életünk értelmét. (...) és persze köszönöm szerelmem, hiszen veled kerek a történetünk. Szeretlek.!!!" - írta bejegyzésében Gigi, ahová az első családi képet is kitette!

Íme Radics Gigi, a szerelme és kislányuk, Bella Szófia!

Címlapfotó: Instagram/gigiradics

24 óra