FOTÓK: Friss anyaként menekül Beverly Hillsből Katy Perry - milliárdokért árulja az álomotthonát!

Alig két hónapja született meg Katy Perry első gyermeke, az énekesnő most váratlanul meghirdette Beverly Hills-i otthonát. Vajon ez a valós oka?

Egy videóklipjéből tudta meg a világ, hogy gyermeket vár, majd egy újabb videóklipben mutatta meg magát kismamaként meztelenül is Katy Perry. A gyönyörű énekesnőről az elmúlt hetekben számos gyönyörű kismama-fotó készült, majd augusztusban jött a hatalmas örömhír és az első kép: megszületett a kislánya. A világ legboldogabb emberének mondhatja így magát, bár most akadnak, akik aggódnak miatta. Katy 2 és fél milliárdért hirdette meg az otthonát, egyelőre mindenki azt találgatja, mi lehet az oka. Pláne, hogy egy alig két hónapos gyermeket nevel.

Öt nappal gyermeke születése után az énekesnő egy nem mindennapi képen mutatta meg magát - mindenkit lenyűgözött. Most pedig mindenki aggódik: 8 millió dollárért, azaz két és fél milliárdért bukkant fel az eladó ingatlanok között Katy otthona. A Beverly Hills-i ingatlan egy zsákutcában található, 4 szoba és 4,5 fürdőszoba található benne, és 410 négyzetméter a lakóterülete. Természetesen van edzőterem, egy iroda és több autónak garázs. A klasszikus medencéről nem is beszélve.

De vajon miért költözik a kisgyermekes anyuka? Erre is van magyarázat.

 

Miért menekül el ebből az álomból? Erre is van magyarázat!

Címlapfotó: Instagram/katyperry

24 óra