SZÍVSZORÍTÓ KÉPEK: 16 évesen haldoklik a Voice versenyzője - Lady Gaga üzenetére vár még!

Esélye sincs legyőzni a rákot és ezt már ő is tudja - édesanyja most méltó búcsút szeretne a lányának, Lady gagának és Taylor Swiftnek is szerepe lenne benne.

Három évvel ezelőtt tűnt fel a The Voice-ban, alig volt 13 éves akkor. Akkortájt derült ki az is, hogy agydaganata van, mára pedig azt is tudják, ezt a harcot nem nyerheti már meg a kis Grace. Az elmúlt hónapokban az Instagram-oldalán a betegségével folytatott harcot követhették a rajongói, alig egy hete megrázó sorokat tett közzé: "A daganatom megállíthatatlanul nő. És nincs semmi, amit az orvosok tehetnének, hogy megállítsák".

Majd jött az újabb bejegyzés: a kislány a temetését szervezi.

"Terveket csináltunk a temetésemre, és arra gondoltunk, milyen nagyszerű lenne egy vidót összevágni." Abban mesélnének a barátok, rokonok a Grace-szel való emlékeikről, történeteikről. A kislány állapota azonban rohamosan romlik, oldalát pár napja az édesanyja vette át. Ő most azt reméli, lánya két nagy kedvence, Lady Gaga és Taylor Swift is küld majd üzenetet. Egy-egy dalt, így az anya arra kért mindenkit, a #singforgrace2020 hastag mellett tegye közzé a videóját és jelöljék be a két világsztárt is. 

Az idő azonban már majdnem lejárt - figyelmeztet az édesanya utolsó posztjában! Talán időben...

Szívszorító látni a lány képeit - Lady Gaga szerezhetne még örömet neki

Címlapfotó: Instagram/grace.mertens

24 óra