LESIFOTÓK: Szerelmes a néhai Ken baba, nem akárkivel vívott csókcsatát!

Végre nem az elbaltázott plasztika és a photoshop bakik miatt kerül a címlapokra: a néhai Ken baba olyan csókcsatát vívott az utcán, mintha az életét mentené meg vele.

Beleszédül az ember, ha naprakészen követi a néhai Ken baba életét. Alig egy éve közölte a világgal, hogy valójában ő mindig Barbie-nak érezte magát, így elhatározta, megvalósítja az álmát. Tavasszal azonban a karantén miatt félbe kellett szakítani azt a műtétsorozatot, aminek eredményeként végleg átalakulhat, az arca pedig szinte darabjaira hullott az otthon töltött hetek alatt. Nemrég azonban újra többször is kés alá feküdt, aminek eredményeképpen többek között cickányorra lett.

via GIPHY

A néhai Ken baba néhány hónapja Jessicaként építi gőzerővel a karrierjét, túl van az első bikinis fotózásain is, de azokkal is alaposan felsült. A képein ugyanis a vak is kiszúrta, hogy alaposan hozzányúltak, úgy görbült mögötte a tér, hogy azt az időutazók is megirigyelhetik. Most egy sokkal örömtelibb apropó miatt került a címlapokra: Milánóban egy lesifotós örökítette meg, ahogy egy feltűnően jóképű férfival romantikázik. 

Majd forró csókokat váltanak... Kiderült, ki a szerencsés fickó!

Jessica jól beválasztott: két legyet egy csapásra...

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra