Sztárparádé a FitBalance-on: Fésűs Nelly lányától mindenki elájult - Fotók

Sztárparádé lett a FitBalance Aréna az elmúlt hétvégén: Schobert Lara a nagyszínpadon tartott órát, Fésűs Nelly lánya pedig ellopta a showt.

A sport és az egészséges életmód iránt elkötelezett magyar hírességekkel népesült be a Papp László Sport Aréna az idei őszi FitBalance Arénában, a Magyar Sport Fesztiválján. Az ingyenesen látogatható egész napos sport- és életmód fesztiválon a koronavírus-járvány miatt korlátozó szabályok mellett, maximum 500 fő tartózkodhatott a létesítményben - írja a Femcafe.hu.  Azon már meg sem lepődünk, hogy Schobert Norbi Retro 1995 elnevezésű tornáin és Rubint Réka edzésein épp annyian vettek részt, amennyien idén a szigorú szabályok szerint részt vehettek, azon azonban igen, hogy vasárnap Norbi hosszú percekre hagyta magára a színpadon lányát, Larát, aki így a nagyszínpadon, edzőként vezényelhette egy ideig a lelkes tömeget.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NORBI hivatalos oldala (@update_lowcarb) által megosztott bejegyzés,

A járvány miatt a maszk viselése mindenkinek kötelező volt, aki nem tornázott, vagy étkezett éppen, a mozgási zónákat pedig megfelelő távolságra alakították ki egymástól a sportolók biztonsága érdekében. Ezúttal is a legnevesebb trénerek és edzők tartottak telt házas órákat, a Femcafe.hu nevével fémjelzett Női Zónában pedig a téma iránt elkötelezett magyar hírességek mesélték el saját tapasztalatikat az életmódváltás és a sport területéről. Iszak Eszti mikrofonja előtt sztárok tucatjai fordultak meg az elmúlt hétvégén, köztük Balázs Andi, Hajas Laci, Rippel Feri, Aleska Diamond és Fésűs Nelly is.

A showt azonban a színésznő lánya, Csenge lopta el - szépségétől sokaknak leesett az álla!

Gyönyörű nő lett a népszerű színésznő lányából!

Címlapfotó: FitBalance Magyarország

24 óra