Bepasizott a nő, aki meztelenül indult világgá, mert kitette a pasija - Fotók

Mit tehet az ember, ha álmai pasija kiteszi a szűrét? Literszám eheti a fagyit, vagy hetekre befekszik a tévé elé. Egy ausztrál nő egészen más utat választott - meztelenül talált rá a szerelem is.

Rachael Fitzpatrick számára egyik lehetőség sem volt vonzó, a fiatal nő így úgy döntött, egy "Igen Év"-vel lepi meg magát. Ez egészen egyszerűen annyit jelent, hogy minden ötletére, ami korábban az eszébe jutott, igent mond és meg is valósítja. Az egész még 2016-ban kezdődött: miután a férfi, akihez egyébként hozzá is akart menni, szakított vele. Ezt követően vett részt egy úgynevezett "Spártai Futás"-on, ahol embertelen körülmények között, sárban, vízben dagonyázva kell teljesíteni a távot. Az exének akarta bizonyítani, igenis a teste érdemes az elismerésre és szeretetre.

via GIPHY

Ott azonban megismert egy lányokból álló csapatot, akik rábeszélték: ruha nélkül teljesítse a távot! És akkor megvilágosodott. Mivel megfogadta, hogy ez az ő "Igen Éve", így kénytelen volt belemenni az ajánlatba. Olyan felszabadító érzés volt a számára ez a kaland, hogy azóta is így járja a világot, és meg is osztja a "szabadságát" a követőinek. Mottója lett: Nem becsülhetsz le engem! A bosszújából pedig egy világméretű kampány lett a közösségi oldalakon. 

Ráadásul azóta rátalált a szerelem is, így szerelmével közösen folytatják nem mindennapi útjukat - váltóruha sem kell!

Meztelenül járja Ausztráliát, új szerelme vele tart!

Címlapfotó: Instagram/rachybaby5683

24 óra