Most lehet aggódni Demi Lovato-ért - szomorú hír érkezett! - Fotók

Áprilisban jött össze a Disney jóképű sztárjával, két hónapja eljegyezték egymást, néhány hete egy gyönyörű luxusvillát vett maguknak. Kár volt...

Bő két éve már, hogy a népszerű énekesnő drogtúladagolás miatt majdnem az életét vesztette, majd egy elvonókúrára vonult be, hogy végleg megszabaduljon a szenvedélyétől. Miután onnan is kiszabadult, az evés rabja lett, paparazzik nem akármilyen képek tucatjait lőttk róla éttermek környékén. Folyamatosan a visszatérését tervezte, de a nagy durranásra eddig hiába várt a világ, aztán áprilisban mindenki meglepődött, amikor kiderült, Demi Lovato a Disney jóképű sztárjával jött össze.

via GIPHY

Sokan féltették ettől a kapcsolattól, és nem véletlenül. Demi az elmúlt éveknek is köszönhetően lelkileg nagyon sérülékennyé vált, így okkal tartott attól a világ, új szerelme, Max Ehrich csak egy mankó, akinek segítségével az énekesnő magával is csak elhiteti, minden rendben körülötte. Áprilisban jöttek össze, júliusban eljegyezték egymást, nemrég Demi pedig egy hatalmas luxusházat vett maguknak. Már az a pletyka is szárnyra kelt, rövidesen az is kiderül, máris jön a baba.

Nem fog! Demi és szerelme szakítottak - a barátnője kikotyogta, hogy miért!

Ugye lesz, aki vigyáz rá? Ezért ért véget Demi kapcsolata!

Címlapkép: Instagram/ddlovato

24 óra