Szigorú járványügyi óvintézkedések a kétnapos FitBalance-on!

A jövő hétvégén rendezik meg az őszi, kétnapos FitBalance-t, a szervezők most közzétették: sigorú óvntézkedések mellett zajlik majd idén a magyar sport fesztiválja.

Október 3-4-én rendezik meg a Papp László Budapest Sportarénában a FitBalance-t, belépő idén sincs, a résztvevőknek ugyanakkor regisztrálniuk kell, majd be kell jelentkezniük az eseményre. Mindezt a sportfesztivál honlapján tehetik meg. Ráadásul a korábbi hagyományokat megszakítva a szervezők azt ígérik, a FitBalance idén szabadtéri is lesz. "15 mozgászóna – közel 100 program – több mint 100 tréner ...ÉS PLUSZ 6000 NÉGYZETMÉTER KÜLSŐ HELYSZÍN IS!" - írják az egyik bejegyzésükben.

Az esemény szervezői most egy terjedelmes bejegyzésben hozták nyilvánosságra a FitBalance járványügyi intézkedéseit, ugyanakkor azokat a kéréseiket, amelyeket elvárnak a rendezvény látogatóitól. A szervezők többek között kötelező hőmérést, limitált beléptetést, folyamatos fertőtlenítést, ajándék kézfertőtlenítőt, tágas tereket, maszkviselést, orvosi ügyeletet, gyerekmegörzőt is ígérnek és hangsúlyozzák, a programjaik jelentős részét szabadtéren tartják majd meg.

Látogatóiktól ugyanakkor azt kérik, egészségesen menjenek csak el a FitBalance-ra, vigyenek magukkal maszkot és lehetőleg otthon öltözzenek át. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fitbalance Magyarország (@fitbalancehungary) által megosztott bejegyzés,

"Kérjük, ne látogasd meg az eseményünket amennyiben köhögsz, náthás vagy, hőemelkedésed, vagy lázad van, egyéb, a vírusfertőzöttségre utaló tüneted van, ismeretségi körödben van fertőzött személy, külföldről tértél haza két héten belül és nincs negatív vírusteszted" - írják a dokumentumban.

A járványügyi intézkedéseket és szabályokat ide kattintva olvashatod el!

Címlapfotó: Facebook/Fitbalance

24 óra