Mi történt? Két hónapja született gyermekük, költözik a sztárpár - Fotók

Többször örök hűséget fogadtak egymásnak, júliusban megszületett a gyermekük: Sophie Turner és Joe Jonas most váratlanul árulja az álomotthonát. De ezt látnod kell!

Ismét bekötötték Sophie Turner fejét: a Trónok harca Sansáját újra oltár elé kísérte szerelme, Joe Jonas, a Jonas-Brothers sztárja - írtuk meg tavaly nyáron, nem sokkal azok után, hogy a hollywood-i sztárpár májusban egyszer már örök hűséget fogadott egymásnak Las Vegasban. A sztárpár sosem titkolta, több esküvőt terveznek, hiszen szerették volna, ha a fogadalmukat a családjaik és barátaik előtt is megerősítik. Azóta ráadásul már megszületett az első gyermekük is. 

Ezért is lepett meg mindenkit most a friss hír...

via GIPHY

Váratlan dolog történt, amire nem csak Hollywod, az egést világ felkapta a fejét: Joe Jonas és Sophie Turner manhattan.i luxuslakása az elaód ingatlanok listáján bukkant fel. 1,8 milliárd forintnyi dollárért bárki beköltözhet, és nem akármilyen luxust kap ezért. Most először képek is érkeztek a sztárpár otthonáról és kérdések tucatjai merülnek most fel. Vajon mi történhetett, hogy első kislányuk érkezése után néhány héttel költözni szeretnének? 

A pletykák szerint kiderült, mi lehet a háttérben. Ezt az otthont ugyanis ok nélkül senki nem adná el!

Álomotthon, amit senki nem adna el - ők megteszik!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra