Bréking! Megszületett L. L. Juniorék kislánya - Itt az első fotó!

Márciusban mindenkit megleptek, amikor kiderült, L. L. Junior és párja, Kinga szülői örömök elé néznek. A pici megérkezett.

A legnagyobb titokban vette feleségül a Barátok közt volt sztárjának, Körtvélyessy Zsoltnak a lányát, Kingát L.L. Junior. A pár Dominikán, a homokos tengerparton fogadott örök hűséget egymásnak, idén márciusban pedig jött az újabb meglepetés, a zenész és kedvese bejelentette, szülők lesznek.

Azt már korábban elárulták, kislányuk születik majd, most pedig az is kiderült, a pici ma reggel megérkezett.

L. L. Junior az Insta-Storyjába töltött fel élő videókat a kórházból, így onnan derült ki az is, hogy megszületett a kislánya. A baba arcát nem mutatta meg, de elmondta, a Lili nevet kapta, és 3560 grammal jött a világra. Ő és az édesanyja is jól vannak.

FRISSÍTÉS!

Az énekes néhány perce megosztotta az első képüket is.

"Sziasztok! Lesi Lili vagyok , ma reggel 9:00 órakor születtem 3560 grammal. Nagyon vártam, hogy megérkezzek a családomhoz végre .

Apa és anya nagyon boldogok és hálát adtak értem a Nazareti Jézus Krisztusnak Alig várom hogy megismerjem a bátyámat , Lacikát kicsit fázom mèg , ezért is vagyok így betakarva és ha minden jól megy, vasárnap már haza is engednek minket" - írta a fotóhoz.

Szívből gratulálunk!

Címlapfotó: Instagram/l.l.junior

24 óra