LESIFOTÓ: két hónapja új barátnője van Curtisnek - ez a sportoló!

Augusztus végén tett váratlan bejelentést a közösségi oldalán Curtis: gyermeke édesanyjával véget ért a kapcsolata. A Best most fotókat közölt - újra szerelmes. 

"Nehèz ilyenkor a megfelelő szavakat használni, pontosan fogalmazni, mert egyrészt az ember szomorú és csalódott, ugyanakkor muszàj előre tekinteni, pozitívnak és erősnek maradni, hiszen a kisfiam semmiben nem szenvedhet hátrányt, az ő boldogsága és egészséges fejlődése a legfontosabb.

Igen, Krisztivel úgy döntöttünk, hogy külön válunk. Elmúlt a szerelem, van ilyen, de szeretjük, tiszteljük egymást.

Nem kívánhatnék jobb édesanyát a kisfiamnak, hálás vagyok a sorsnak, hogy Kriszti a gyermekem anyukája. Még tanuljuk ezt a helyzetet, igyekszünk mindent úgy tervezni és szervezni, hogy a gyerek a legkevésbé sérüljön. Mindig ott leszek a fiam mellett, tàmogatom, próbàlok a lehető legtöbb időt vele tölteni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

Sok csodás pillanatot éltünk meg családként, sosem feledem az életem ezen szakaszát, de most egy új időszak jön. Ismerem magam, tudom, hogy lesznek nehèz napok, de abban is biztos vagyok, hogy megtalàlom a boldogságomat.

Köszönök mindent, Kriszti, SZERETLEK kisfiam!"

- írta a közösségi oldalán augusztus végén Curtis.

Mára az is kiderült, hónapok óta újra rátalált a szerelem!

"Miközben a sajtó Curtis válásától hangos, a rappernek titokban már új barátnője van egy ismert sportoló személyében. Ezt az exkluzív fotónk is megerősíti." - írja a Best a címlapján, azóta a rapper barátnőjéről pedig kiderült, Barnai Juditnak hívják, aki válogatott kosárlabdázó.

Címlapfotó: Instagram/curtis4ker

24 óra