Borzalmas hírt kapott VV Fanni édesanyja - így tüntethették el a lánya holttestét!

Egy hetilap friss híreket közölt a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. Lászlóval kapcsolatban. Fanni édesanyja és a család ügyvédje is megdöbbent.

Több mint két és fél éve már, hogy a valóságshowból megismert Novozánszki Fanni eltűnt, a nyomozás során a hatóságok arra az eredményre jutottak, a lányt meggyilkolták. A feltételezett tettes bizonyos B. László, akit nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolnak. A 35 éves férfi tárgyalása januárban kezdődött meg, és a héten folytatódik, az állóvizet most azonban egy hetilap híre kavarja fel.

Állítólag 25 liter sósavat találtak a férfi siófoki apartanjában.

Ezzel a maró anyaggal a férfi akár el is tüntethette Fanni holttestét. "Nem hittem a szememnek, amikor az újságban olvastam, hogy hidrogén-kloridot találtak annak a férfinak a lakásán, aki kiolthatta az életét. Ezt nekem soha senki nem mondta, pedig többször is beszéltem az ügy nyomozójával. (...) Nem tudom elképzelni, hogy valakinek ekkora mennyiségű sósav legyen csak úgy, minden cél nélkül a lakásában. Belegondolni is iszonyú: lehet, hogy ezzel a maró anyaggal tüntette el a lányom testét" - mondta a Blikknek Fanni édesanyja.

A család ügyvédje a hatóságoknál is rákérdezett az új információkra, meglepő választ kapott!

Ezeket tudta meg az ügyvéd a hatóságtól "sósav-ügyben"!

Címlapfotó: Police.hu

24 óra