Nagy bejelentést tett a TV2 - Már a héten képernyőn!

Szeptember 5-én 19.45-kor vadonatúj részekkel folytatódik a TV2 nagysikerű, saját fejlesztésű, heti fikciós sorozata, az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár. Ezt követően először láthatják a tévénézők a Bohém rapszódiát.

A folytatásban a Bödör család már felköltözött Budapestre dinnyeberki otthonukból, kalandjaik pedig a fővárosban is folytatódnak. A sorozatban a vidéki szokások integrálódnak viccesen a budapesti életbe, és a következő részekben még több kaland és vicces szituáció vár a szereplőkre. A Bödör család tagjait megformáló Szirtes Ági, Stefanovics Angéla, Stohl András, Venczli Zóra és Varga Attila mellett, a mellékszerepekben olyan közönségkedvencek is feltűnnek, mint Szőke Zoltán, Kulka János, Balázs Andrea és Sári Évi - írja a TV2. 

A sorozat után 20.30-kor országos premier lesz a TV2-n szeptember 5-én: a Queen zenéjének és az együttes rendkívüli énekesének történetét, a Bohém rapszódiát láthatják a tévénézők. 1946-ban ezen a napon született Freddie Mercury, akit sosem érdekeltek a sztereotípiák és ellenszegült a konvencióknak, így vált belőle a világ egyik legkedveltebb zenésze. A zenés életrajzi drámában tanúi lehetünk a zenekar elképesztő felemelkedésének legendás dalaik és újszerű hangzásuk révén, valamint Mercury féktelen életvitelének a bandára gyakorolt hatásait is bemutatja a film. A Freddie-t zseniálisan alakító Rami Malek 2019-ben Oscar-díjat kapott ezért a szerepért. 

Ősszel olyan további országos premierfilmek láthatók majd a TV2 műsorán, mint a Rambo 5. - Utolsó vér Sylvester Stalloneval a főszerepben. Jön a sci-fi-rajongók kedvence, az Űrdongó, valamint a vígjátékok kedvelői sem maradnak izgalmak nélkül: a Mi kell a férfinak?, a Jumanji: Vár a dzsungel és a Kölcsönlakás is képernyőre kerül. 

Címlapfotó: TV2

24 óra