5 milliárdot alkudtak: Justin Bieberék megvették Beverly Park álomotthonát - Fotók

Márciusban úgy tűnt, Madonna házát veszik meg, most kiderült, mégsem. 12 és fél milliárdból alkudtak ötöt és megvették a Beverly Park-i álmot.

Az év esküvőjét tartották alig egy évvel ezelőtt, és azóta sem nagyon telt el nap, hogy ne kerülnének a bulvárhírek közzé nejével. Justin Bieber és Hailey Baldwin a világ legboldogabb párjának mutatja magát, igaz, az már ősszel kiderült, valószínűleg az otthonukkal mellélőttek picit. Egy éve vették 2 és fél milliárd forintért, ősszel már meg is hirdették. Azóta keresték a családi fészket, a jelek szerint most sikerrel jártak.

De még mekkora sikerrel...

via GIPHY

Anno közösségi oldalán osztotta meg Justin, szívesen megválna a háztól. Hogy sikerült-e eladniuk, egyelőre nem derült ki. Márciusban mindenesetre úgy tűnt, szemet vetettek Madonna házára és 10 milliárdot sem sajnáltak volna érte. Most áldhatják az eget, hogy nem szerződtek le. Justin Bieber és Hailey 7 és fél milliárdért vette meg a Beverly Park-i álmot - ötmilliárdot alkudtak az árból.

Készülj lelkileg! Ilyen villát még biztos nem láttál - gyanítjuk, ide érkezhet majd a sztárpár első gyermeke is. Szerintünk...

Íme Justin és Hailey új álomotthona - leesett az állunk!

Címlapfotó: Instagram/justinbieber

24 óra