Meztelenruhában flangált New Yorkban Bella Hadid! A maszkja meg botrányos... - Fotók

Nemrég egy paparazzi sorozat leplezte le a Victoria's Secret angyalát, alig 23 évesen a narancsbőrrel megy birokra. Most feledteti mindezt: meztelenruáhan lépett az utcára.

Alig 23 évesen a közösségi oldalain máig makulátlan képek jelennek meg a Victoria's Secret egyik leghíresebb angyaláról, Bella Hadid-ról, alig két hónapja azonban egy paparazzi nem mindennapi képekkel mutatta meg a világnak a valóságot róla. Bizony, ekkor tudatosult mindenkiben, hogy a sztárok, a sztármodellek sem tökéletesek, de a jelek szerint ez Belát egy cseppet sem zavarja. Ugyanezt a testet most egy meztelenruhába csomagolva lépett az utcára.

via GIPHY

Közel 33 millióan követik az Instagramon, bődületes szám. És ő pontosan tudja, mit kell tennie azért, hogy ne ragadjon le itt. Néhány órája Bella Hadid egy meztelenruhában tűnt fel Manhattan utcáin, és az is hamar kiderült, hová igyekszik így. Vasárnap este tartották ugyanis az MTV Video Mucis Awards-ot, ahol alapjaiban nagy megtiszteltetés megjelenni, Bella azonban ennyivel nem éri be - ő tudatosan mindig tesz azért, hogy róla szóljanak a hírek.

Hogy kik nyerték a díjakat? Sokan valószínűleg nem tudják - Bella meztelenruhája miatt megy a vita! Illik ilyet?

Profi provokátor - még, ha nem is tökéletes!

Címlapfotó: Instagram/BellaHadid

24 óra