A hideg rázza ki a rajongókat Kim Karhashianék új otthonától! - Fotók

Szinte kereken egy éve, hogy Kardashian és Kanye West Wyoimingban vett egy 3000 hektáros farmot 4 milliárdért. Majd egy újabbat. És most egy újabbat.

Hogy mennyire sikeresek és gazdagok Kim Kardashianék, arra egy éve csodálkoztunk rá igazán. Akkor jött a hír, Kanye West és felesége egy új birtokot vett magának Wyoming-ban. A 3000 hektáros területen fekvő álomotthonhoz tavak, hegyek, dombok is tartoznak, és 14 millió dollárt, azaz több, mint 4 milliárdot fizettek érte. Nem sokkal később ugyanannyiért egy másik farmot is megvettek a környéken. Néhány hónapja le is ment az egész család, és műcowboyoknak öltözve nevettette ki magát a közösségi oldalaikon.

via GIPHY

Most itt az újabb hír: Kanye West és Kim Kardashian ismét bevásárolt. Ha így folytatják, lassan Wyoming többségi tulajdonosai lesznek. Ezúttal egy alig 76 hektáros farmra vetettek szemet, ahol főként lovakat tenyésztenek, lovas oktatásokat, rendezvényeket tartanak a tulajdonosok. Feltehetően ezen a vonalon indulna tovább a világ leghíresebb celebpárja is, a farmról érkezett képeket elnézve ugyanis nehéz elképzelni, hogy négy 3-4 napnál tovább kibírná itt a család.

Ezen a vidéken ugyanis egy luxuscipőnek és -táskának sincs létjogosultsága! Egyáltalán: annak is örülni kell, ha van térerő!

Íme Kardashianék harmadik tanyája - kirázza tőle a hideg a rajongókat!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra