Fotók leplezik le! Babát vár a magyarok kedvenc színésznője? - Fotók

Oscar-díjas, boldog feleség, és még mindig nincs 30 éves. És rövidesen édesanya lesz. A róla megjelent paparazzi képek alapján mindenki biztos benne.

Jennifer Lawrence élete egy megvalósult álom. A színésznő a tavaly töltötte csak be a harmincat, de gyakorlatilag már mindent elért, amiről a huszonévesek általában csak álmodnak. Szakmájában a csúcsra ért, Oscar-díjas lett, tavaly egy lélegzetelállító esküvőn kimondhatta a boldogító igent a férfinak, akit imád és aki a tenyerén hordozza. Így számára még az is belefér, hogy hatalmas veszteséggel adjon túl szeretett otthonától. A legutóbbi hír ugyanis ez volt vele kapcsolatban.

Most azonban friss hír érkezett: és ez talán azt is megmagyarázza, miért árulja áron alul az álomlakását.

via GIPHY

A színésznő és férje a napokban egy romantikus vacsorára sietett, amikor egy paparazzi kamerájába botlottak. Nem is lenne ebben semmi hétköznapi, de a róluk készült képek napok óta lázban tartják a világot. Jennifer egy hófehér miniruhát választott az estére, ami bizony mindent meg is mutatott az alakjából. Talán többet is, mint szerette volna? A színésznő pocakja ugyanis látszólag szépen kerekedik. 

A rajongók biztosak benne, hogy jön a baba! Az alakja ugyanis hibátlan - csak az a pici poci.... 

Íme a leleplező sorozat! Ugye szerinted is egy kismama-pocak van a képeken?

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra