Eltűnt maglódi vállalkozó: már gyilkosság miatt nyomoznak!

15 hónapja már, hogy eltűnt a luxusautók javításával foglalkozó Pintér Gyula, a Bors már egyértelműnek tűnik, megölték a férfit.

A maglódi vállalkozó a műhelyénél beszállt a Hummerjébe a kutyájával, előbb haza, majd ismeretlen helyre távozott. Répa nevű kutyája napokkal később Szlovákiából került elő, a férfi autóját pedig egy rejtélyes idegen vitte vissza a házához. Pintér Gyula azonban azóta sincs meg, a Bors információi szerint azonban már a holttestét keresi, hiszen a rendőrök biztosak benne, a férfit meggyilkolták. 

Fotó: Police.hu

A lap információi szerint már ember­ölés ügyben nyomoznak a rendőrök, amit a megkeresésükre a Pest Me­gyei Rendőr-fő­kapitányság meg is erősített. Egyben közölték: a szabadlábra helyezett férfit gyanúsítottként hallgatták ki bűnsegédként elkövetett emberölés miatt, Pintér Gyula holttestét azonban nem találták meg.

A férfi egyik ismerősét – akivel a műhelyénél látták utoljára – ugyanis korábban őrizetbe vették. Május óta azonban szabadlábon van, de nem hagyhatja el a tartózkodási helyéül megjelölt települést. 

24 óra