18
Felnőtteknek szóló tartalom!
Nem múltam el 18 éves

Rendőrök lőtték le a 23 éves influenszert - Előkerült a megrázó felvétel!

A szülinapját akarta megünnepelni Amszterdamban, előbb eltűntként keresték, majd a rendőrség lelőtte. Előkerült egy videó.

170 ezren követték az alig 23 éves fittnesz-influenszert a közösségi oldalán, halálának híre így napok óta beszédtéma a neten. Nem csak edzőként, mentális tanácsadóként is számíthattak rá a rajongói és a fiataember rendszeresen hangsúlyozta, a test és lélek egyensúlya milyen fontos. A srác már a múlt héten elutazott a holland fővárosba, ahol a szülinapját ünnepelték, szerdán a rendőrségen azonban jelentették, eltűnt.

via GIPHY

Csütörtökön érkezett a hívás a zsarukhoz, akik a város nyugati részében, egy hátsó udvarban találtak rá a fiúra. Egy alsógyatában és pólóban, méretes késsel a kezében állt a bokrok közt, a rendőrök figyelmeztetéseire és kérésére azonban látszólag nem reagált. Igen, hiszen az esetet egy kamera is rögzítette, így azt a pillanatot is, amikor Sammy-t hátulról a földre viszi egy rendőr, néhány pillanattal később pedig három lövés dördül. A fiú családja és rajongói gyilkosságot kiáltanak.

A rendőrök azonban másképp látják az esetet. Megrázó felvétel és képek!

A közösségi oldalalkon is felbukkan a videó Sammy utolsó perceiről!

Címlapfotó: Instagram/sammy_bkr

24 óra