Óriási meglepetések! Ők a Sztárban sztár új évadának versenyzői - Fotók

Augusztus 30-án 18:50-től elstartol az ország legnagyobb házibulija, a Sztárban Sztár. A TV2 nyilvánosságra hozta, kik szállnak harcba idén a versenyben.

Néhány hete derült ki, a TV2 népszerű showműsorának hetedik évada megújult zsűrivel tér majd vissza a képernyőre. A Magyarország legsokoldalúbb előadója cím megszerzéséhez nem csupán a közönséget, a Köllő Babett, Bereczki Zoltán, Kökény Attila és Papp Szabi négyest is meg kell majd győznie az énekeseknek. Idén ősszel tíz héten át lesz majd lehetőségük erre. A műsorvezető idén is Till Attila lesz.

Most végre az is kiderült, ki az a tizenkét énekes, aki idén versenybe száll majd a Sztárban sztár győzelemért! Hatalmas meglepetések is vannak!

Íme a Sztárban sztár új évadának versenyzői!

A Nicsak, ki vagyok? sikere után a Sztárban Sztár adásai alatt a Live bejelentkezéseket is követhetik a TV2 weoboldalán az érdeklődők - írja a csatorna. A Sztárban Sztár Live közvetítéseinket Kadlecsek Krisztián vezeti majd, aki garantáltan nem kíméli a sztárokat, mindenre rákérdez és mindent megkérdez. Emellett, ahogy az online nézők a kiemelt műsoroknál már megszokhatták, a Sztárban Sztárnál sem maradnak extra videók nélkül. Így beleshetnek a kulisszák mögé és a próbákra is. 

Címlapfotó: TV2

24 óra