Ezért szakított Tóth Andi és Szabó Ádám! Megszólalt a barát

Pár napja kelt szárnyra a pletyka, egy újabb magyar sztárpár útjai váltak külön, Tóth Andi egyik barátja most elárulta: a hír igaz.

Eltűntek a közös képek Tóth Andi közösségi oldaláról, nem csoda, hogy az eémúlt napokban egyre több hír jelent meg arról, az énekesnő és Szabó Ádám szakíthattak. A Blikknek most Andi egyik ismerőse beszélt, aki megerősítette, a lány elköltözött közös otthonukból és egy saját albérletben kezdett új életet. "Ádám családjánál laktak, volt egy külön kis házrészük, onnan ment el Andi, már saját albérletében lakik és egyre jobban van. Nehezen hozta meg a döntést, hogy pontot tesz a kapcsolat végére, de muszáj volt. Korábban is sok vita volt köztük, Ádám sokszor volt féltékeny, de Andi sem tett lakatot a szájára, ha valami nem tetszett neki. Heves, igazi olaszos kapcsolat volt az övék nagy összeveszésekkel és még nagyobb békülésekkel" - kezdte Andi barátja a Blikknek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ádám Szabó (@szaboadamofficial) által megosztott bejegyzés,

A szakítás természetesen az énekest viselte meg jobban. "Ádám viszont nincs túl jól, de ez természetes. Ki lenne jó passzban, ha elhagyja a szerelme, akivel korábban még az esküvőt, a családalapítást tervezgették?" - folytatta az informátor, aki azt is kijelentette, nincs sok esély a békülésre. "Túl sok volt már a vita kettejük közt, és szerintem az is árulkodó, hogy a két zenész alig dolgozott együtt. Nem voltak közös projektek. Az eddigi szakítások alatt folyamatosan beszéltek, leveleztek, de most ez sincs. Persze ki tudja, mit hoz a jövő, lehet, hogy később újra közelebb kerülnek egymáshoz" - mondta a barát a lapnak. 

Címlapfotó: Instagram/szaboadamofficial

24 óra