Gáspár Virág szerelmes - ez a srác rabolta el a szívét! - Fotók

Néhány napja ünnepelte a 18. születésnapját, azóta már az is kiderült Gáspár Virág régóta szerelmes.  Az sem titok, ki a párja.

Gyermekként ismerte meg az ország, Gáspár Virág a napokban pedig már a tizennyolcadk életévét is betöltötte. A kisebbik Gáspár-lány az elmúlt években nem nagyon hallatott magáról, friss képek is csak ritkán, családtagjai révén kerültek elő róla. Ilyen alkalom volt alig több mint egy hete a születésnapja is, a buliképeen pedig felbukkant egy rendkívül jóképű és szemtelenül fiatal srác is. Győzike most azt is elárulta, Virág szerelméről van szó.

A Gáspár-család feje több interjút is adott lánya születésnapja kapcsán, és volt, amelyikben azt is elmondta, nagyon szeretne már unokázni, meg egy hatalmas esküvőt a családban. Egyelőre Virág kapcsán álmodhat erről. "Virágot a párja, vagy ahogyan én hívom, a vőlegénye Rodoszra vitte nyaralni a születésnapjára. Mindig is ilyen fiút szerettem volna a lányaim mellé, aki romantikus, törődő és megengedheti magának, hogy nyaralni vigye a szerelmét. Mi vittük ki őket a reptérre, persze féltjük, de most kell világot látni, amíg fiatal" - mondta a Blikknek néhány napja.

Most képeket is mutatunk a sármos  vőlegényről - Győzike mesélt még róla!

Íme Krisztián - ő rabolta el Virág szívét!

Címlapfotó: Facebook/gyozo.gaspar

24 óra