30 éves lett A kör ijesztő kislánya! Gyönyörű nő lett, mégis bújkál - Fotók

Tizennyolc év

Felnőtt a legendás horrorfilm, 18 éves lett A kör. És felnőtt a kislány, aki azóta is sokak rémálmában felbukkan: 30 éves és gyönyörű.

Már a történet sem volt hétköznapi: előkerült egy videókazetta, amin rémálomszerű képeket lehet csak látni. Azonban, ha valaki megnézi, megcsörren a telefonja, a vonal végén pedig azt állítják, hét nap múlva meghal. Rachel Kelle újságírónőhöz eljutott a legenda, amelyet kételyek között fogadott, de egyszerre hal meg két tinédszer, akik hét nappal korábban látták a filmet, így előtör belőle az oknyomozói vénája. Rachel a nyomozása során jut el egy kislányhoz, Samarahoz, akit örökbe fogadtak, majd megöltek a szülei. Hamar ki is derül, a kislány szelleme felelős a halálesetekért.  

via GIPHY

Az ijesztő karakert egy akkor alig 11 éves kislány alakíthatta, Daveigh Chase neve pedig eggyé vált Samara Morganével. Olyannyira, hogy az sem kizárt, ez meg is pecsételte a sorsát. Mert bár az amerikai származású színésznő énekesnőként, modellként is sokra hivatott volt, látszólag egész pályáját meghatározta a harc, kitőrhessen ebből a szerepből. Négy éve még filmet forgatott, azóta azonban szinte eltűnt a színről. A közösségi oldalakon sincs fent, látszólag bújkál. Pedig...

A napokban lett 30 éves, gyönyörű nő a képek alapján, amelyek a legutóbb készültek róla.

Íme A Kör ijesztő kislánya - 30 éves, gyönyörű nő!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra