KÉPEK: Fürdőruhában fotózták a darabjaiból összerakott Ken babát! Hja, nem, Barbie-t... - Fotók

Darabokra hullott a néhai Ken baba arca a karantén alatt, aki egy ideje Barbie-ként éli az életét. Összerakták és lefotózták.

Néhány hónapja lepte meg a vilgot, már amennyire ez meglepetés lehetett: Ken baba akkor közölte, a lelke mélyén mindig nő volt, és ezentúl Barbieként, Jessica nével folytatja majd az életét. Természetesen ez nem egy olcsó mulatság, hiszen így a férfinak ismét a zsebébe kellett nyúlnia, hogy valóban Barbie lehessen. 222 millió forintot költött ugyanis műtétekre az élete soán, igazából sosem volt boldog. Ezt ő maga nyilatkozta néhány hónapja a The Sun-nak. A bejelentést tettek követték. Első körben kapott szép kebleket, és azt is elárulta, újabb műtétek várnak majd rá.

A koronavírus-járvány azonban keresztülhúzta a számításait.

via GIPHY

Jessica hosszú hetekre otthona rabja lett, és nem elég, hogy jószerivel sem körmöshöz, sem fodrászho, sem szoliba nem jutott el, a műtétek egy részét is el kellett halasztania. Ráadásul a korábbiaknak köszönhetően az arca szinte darabjaira hullott szét. Néhány hete mi magunk is megírtuk, az egész világ megdöbbent, amikor az élő Barbie ismét előbújt a rejtekhelyéről, most viszont kijelenthetjük, a jelek szerint a szakemberek összekaparták a romjaiból. Vagy ez csak photoshop eredménye?

Elkészült Jessica első fürdőruhás sorozata a karantén óta - megszereztük a képeket!

Íme a Babrie-vá lett Ken baba első fürdőruhás sorozata!

Címlapfotó: Instagram/jessicaalvesuk

24 óra