Kiakadtak a rajongók: hiheteten mennyiért és mit vett lányának Kylie Jenner! - Fotók

Már az első szülinapja sem lett visszafogott, most úgy tűnik, alkalom sem kell ahhoz, hogy Kylie Jenner milliókat adjon ki lány akedvéért. De azért ez...!?

Kislánya fejének több méteres, felfújható mását készíttette el az első szülinapjára tavaly februárban Kylie Jenner és a kis Stormi száján keresztül lehetett bejutni az ünnepségre. Körhinta, jelmezekben mászkáló kisállatok, játszótér, élő koncertek, és mindenféle finomság várta őket - akár csak egy meseországban. És hogy senki se felejtse el, kinek a szülinapján van: Stormi arca mindenütt feltűnt a falakon, csomagolásokon és díszítéseken. 

Úgy tűnik, a pénzszórás azóta sem ért véget, és már apropó sem kell! Durván kiakadtak Kylie rajongói, miket vett ost Storminak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kylie ? (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Kylie Jenner a napokban 350 ezerért vett egy márkás kistáskát a kétéves lányának, majd pár nappal később négy Prada gyerektáskával fejelte ezt meg. a rajongóknak már ez sem nagyon tetszett, de aztán jött az igazi mélyütés. A realitysztár egy négylábúval lepte meg a kislányát, amit Európából hozatott neki. Csak a szállítása ötmillióba került, és valószínűleg Stormi jó ideig nem is élvezheti majd a társaságát. Addig valószínűleg maradnak a szelfik vele.

A rajongók keményen nekimentek az anyukának, és az állatot is sokan sajnálják! Fotók

Nem sajnálja a pénzt a lányára Kylie - most a rajongói is nekiestek már!

Címlapfotó: Instagram/kyliejenner

24 óra