Szórakozik a világgal? A 47 éves sztár terhessége napok óta téma! - Fotók

Az egész világ felkapta a fejét, amikor kiderült, Heidi Klum a Tokyo Hotel egykori frontemberével, a 17 évvel fiatalabb Tom Kaulitz-cal jött össze. Azóta házasok és...

Sokan féltették az egykori szupermodellt, a népszerű tévésztárt és producert ettől a kapcsolattól, Heidi Klum és Tom azonban bebizonyították, a 17 év korkülönbséget egy ekkora szerelem simán leteper. Olyannyira, hogy egy ideje már házaspárként élik boldog életüket, amelyben természetesen visszatérő téma a babakérdés. A rajongók ugyanis biztosak benne, hoyg ez az idő is eljön majd. Igaz, nemrég a Tomodell leszek című műsorban Heidi határozott kijelentést tett: "Ez nem fog megtörténni. A sütő be van zárva" - mondta akkor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés,

A felvétel óta azonban hetek teltek el, Heidi Klum pedig az utóbbi időben a rajongó szerint árulkodó bejegyzéseket tett közzé. Nem csak a címlapképünk az, ami arra utalhat, várandós lehet. Szokatlannak senki nem nevezné, hogy Heidi időnként bikiniben is megmutatja magát, a legutóbbi ilen képei ugyanakkor már a lelkes rajongóinak is szemet szúrtak. Majd jött a nadrágba bújós fotósorozat: Heidi három képet is kitett, hogy nem fér a nadrágjába, és az sem segített, hogy behúzta a hasát. Csak felszedett volna? De akkor miért tiltotta le a kommentelési lehetőségeket?

Aztán jött a harmadik kép: az Insta-Storyjában bukkant fel! Ezt figyeld!

Árulkodó jelek - Ti mit gondoltok a képek alapján?

Címlapfotó: Instagram/heidiklum

24 óra