Párok, figyelem! Íme a ciki közös tetkók listája! - Fotók

Párok közt gyakori, hogy egy idő után közös tetkót is csináltatnak? Aztán persze akadnak helyzetek, amikor ezeket próbálják eltűntetni. Nekik is segítünk most!

Amikor már elfogytak a szavak, unalmassá és hiteltelenné váltak a szerelmes SMS-ek, kommentek, szívecskék és csókok, amikor már az esküdözés sem mindig működik, akkor általában eljön a pont, hogy a fiatal szerelmesek fejéből kipattan a közös tetoválás ötlete. Hogy ki lehessen posztolni, és lássa az egész világ! Sok ilyet láthatott már mindenki a saját környezetében, és általában azt is, amikor a keresztneveket megpróbálják eltüntetni, lézerrel kiszedni, vagy rátetováltatni valami egészen mást.

via GIPHY

A tetoválásoknak már több évtizedes múltja van, így ermészetesen már szép számmal készültek olyan páros motívumok is, amiket szerelmesek varratnak magukra kapcsolatuk megörökítéseként. Természetesen ezek között is akadnak már közhelyesek, cikik, mint a sima tetkók közt az ugró delfin, vagy a fekete skorpió. Így, amennyiben nem lehet lebeszélni róla Titeket, akkor csak annyit kérnénk, az alábbiak közül még csa véletlenül se varrassatok magatokra semmi. 

Ezek a szerelmes tetkó a világ cikijei közé tartoznak!

Íme a legnevetségesebb páros-tetkók szerelmeseknek!

Címlapfotó: instagram/carrillotattooartist

24 óra